Deelname JSW aan Taptoe Ahoy

Friday, 16 September 2016 11:13
Vrijdag 30 september 2016.. het is eindelijk bijna zover!! Op deze avond mag ons Jeugdkorps weer deelnemen aan het Jeugd Manifestatie Show van de Nationale Taptoe in Ahoy, Rotterdam!

U kunt u zich vast nog wel herinneren wat voor groot succes dit vorig jaar was. Vorig jaar mocht JSW hier voor de eerste keer aan deelnemen. Dat was echt een groot feest. Optreden in zo’n groot gebouw. Wauw!

Overal zit publiek. Natuurlijk recht voor ons, maar ook aan de zijkanten. Van iedere kant worden we bewonderd! Daarnaast staan er mooie spotlights op ons waardoor ons uniform, vlaggen, toeters en trommels nog beter uitkomen!

Dit jaar mogen we weer. Dit keer met een nieuw nummer, namelijk Sexy Als Ik Dans! Niet alleen dat is nieuw dit jaar. We lopen allerlei nieuwe figuren. Ook heeft de guard een prachtig nieuw uniform die echt gaat schitteren in die lichten. U heeft het misschien al op facebook kunnen zien dat onze percussion een stoere nieuwe uitstraling heeft gekregen. En daarnaast zullen de toeters meer glanzen dan ooit te voren.

De leden en instructie hebben er al onwijs veel zin in. Ze zijn nu nog druk bezig met de laatste puntjes op de bekende i te zetten. Alle voorpret voor het feestje is al begonnen. Nog maar een twee weken wachten, dan mogen we ein-de-lijk!

Heeft u er ook zoveel zin in, maar kunt u er helaas niet bij zijn? Niet getreurd! Wij zullen u natuurlijk op de hoogte houden via onze facebook en website!

Ahoy, klaar voor een feestje?! JSW heeft er zin in!

Laatste reacties