Music Kids

Met het Music Kids project geeft Wilhelmus' Muziekkorpsen kinderen in 13 lessen de mogelijkheid spelenderwijs kennis te maken met muziek. Verschillende Music Kids-docenten zijn werkzaam in het onderwijs en met hun muzikale achtergrond garanderen zij een professionele aanpak.

Doordat de lessen op een speelse manier zijn ingericht zullen de kinderen op een leuke manier kennis maken met de verschillende facetten van muziek. Daarnaast mogen de kinderen meedoen met de feest en ontspannings middag/ avondjes van het Jeugdshowkorps.

Dat de Music Kids lessen een jaarlijks succes zijn blijkt wel uit het feit dat vanaf de start in 2005 al ruim 170 kinderen deze lessen gevolg hebben en dat ook in 2015 de groep weer uit bijna 20 kinderen bestaat.

Wat u moet weten:
• Leeftijd: vanaf 7 jaar
• Cursus: 12 lessen
• Periode: oktober tot februari
• Prijs: € 1,- per les
• Lessen: vrijdagmiddag van 17.00 tot 17.45 uur
• Plaats: Wilhelmus Muziekcentrum aan de Genestetstraat te Sliedrecht

Belangrijk: Via de krant en middels een flyer wordt de Sliedrechtse gemeente op de hoogte gehouden van de startdatum en een informatie avond. (eind september begin oktober) Op deze informatie avond krijgt u alles te horen over de nieuwe reeks Music Kids. U bent dan van harte welkom vanaf 19.00 uur in het verenigingsgebouw van Wilhelmus Muziekkorpsen aan de Genestetstraat 31 te Sliedrecht.

Voor meer informatie kunt u bellen met: Lydia Hartog op telefoonnummer 0184-774340 of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.